КОРАБЛИК У ДРУЖНЬОМУ МОРІ

У табору «Джерела толерантності» та клубів є спільний сайт. Його знають всі, хто працює в таборі і клубах. А нині з'явилася перша газета. У Львівського клубу, що вирізняється концептуальністю і цілеспрямованістю, активним залученням різнонаціональної молоді і принциповою україноцентричністю, з'явився друкований орган – «Вісник толерантності» – маленький кораблик, як назвали його засновники і видавці – Львівський клуб толерантності.

Січневе – перше – число вийшло накладом у 50 примірників за сприяння адміністрації Класичної гімназії при ЛНУ ім. Івана Франка. А отже, Львівська громада розуміє важливість і серйозність справи досягнення порозуміння і взаєморозуміння. Це засвідчив і недавній семінар клубів толерантності, що відбувся у Славську за сприяння Управляння у справах сім'ї та молоді Львівської обласної адміністрації і був організований Сергієм Хараху – батьком-засновником Львівського клубу. Але про це, сподіваємося, пан Сергій розповість в наступному «Форумі», а зараз про новачка.

Чотири шпальти форматом А4, сім матеріалів. Основний – інтерв'ю-презентація голови клубу. Він розповідає про плани – літні заходи – Міжнародний молодіжний музичний фестиваль національних громад України, молодіжний волонтерський табір «Клуб толерантності за збереження минулого», власне найбільш очікувана подія – сам табір, а восени ще один фестиваль. «Роботи багато, і хочу зауважити, – каже пан Сергій, – що це лише зовнішня видима робота, за якою ховається щоденна кропітка праця не лише моя і вихователів клубу, а й більшості членів нашої молодої громадської організації».

А ще в новій газеті спогади про літні табори, про родинне Різдво – велике свято народження Сина Божого. Олександр Рабинович пропонує повчальні притчі з мудрості народів світу, а Оксана Гасюк розповідає про те, хто такі ЕМО. Ви ще не знаєте? Тоді читайте.

Читайте! Головний редактор Ігор Горожанкин і всі, хто створював перший номер, напевно хвилюються: які враження у читачів?
І наостанок побажання. Не забудьте зберегти перший примірник на спогад і ще для архіву. Як цікаво буде прочитати це все через кілька років, коли сьогоднішні вихованці підуть у великий світ, збагачені дружбою і спільними справами.

Щасти вам сьогодні і їм завтра.
Форумовці.

 

До головної сторінки
Контакт

Copyright Форум Націй © 2004-2007
Дизайн та підтримка- О. З.