БУНДЕСТАҐ ПОСИЛИВ ВИМОГИ ДО МІҐРАНТІВ

Німецький бундестаґ 17 березня ухвалив низку заходів, що посилюють вимоги до міґрантів, повідомла Lenta.ru. Поправки в міґраційне законодавство були схвалені більшістю голосів представників правлячих партій ХДС/ХСС і ВДП.

Відтепер міґранти, які прибули до ФРН не з країн ЄС, можуть отримати дозвіл на безстрокове перебування тільки за умови, якщо пройдуть обов’язкові курси з інтеґрації і здадуть іспити, в тому числі з німецької мови.
Для тих міґрантів, хто не відвідує інтеґраційних курсів або не здав іспитів, термін перебування може бути продовжено лише на один рік. Дані заходи, на думку представників правлячих партій, мусять активізувати процес інтеґрації міґрантів у німецьке суспільство.

Крім того, відповідно до нових поправок до кримінального кодексу примусова видача заміж, що часто практикується в традиційних еміґрантських родинах, прирівнюється до злочину і каратиметься тюремним ув’язненням терміном до п’яти років.

Одночасно з метою протидії нелеґальній міґрації посилено заходи по боротьбі з фіктивними шлюбами. Зокрема, право на проживання в Німеччині буде надаватися подружжю лише після трьох років життя в шлюбі, а не двох років, як було раніше.

До головної сторінки
Контакт

Copyright Форум Націй © 2004-2011
Дизайн та підтримка- О. З.